fredag den 6. juli 2012

5 dag på camp korinth

5 dagen stod på rengørings spil. Deltagerne spillede et rengøringsspil som gik ud på at samle så mange point som muligt, ved at købe felter for Bobs. De tjente Bobs ved at gøre rent på forskellige områder. Bobsene blev udelt alt efter hvilket område deltagerne gjorde rent. Da deltagerne var færdig med frokosten, skulle de hver især evaluere med deres kontakt personer.  De fortalte hvor super god deres uge havde været, og hvad de syntes vi skulle gøre bedre. 
Farvel og vi ses!

Starten på et rouladekram

Og så slutningen på rouladekrammet!

Camp Korinth er slut for i år og vi friluftledere takker for en fantastisk uge! I har været nogle super hyggelige unger at være sammen med, og det har været en fornøjelse at afholde sommerlejr for jer. 

Efter de sidste deltagere tog hjem, pakkede vi friluftledere vores sidste sager sammen, og sagde farvel og tak for et fantastisk år. Vi har været meget igennem, og vi syntes alle at denne uge har været den perfekte afslutning på vores linjefag. Vi håber at i alle har haft en lige så fed oplevelse som vi har! Tusind tak for denne gang, og vi håber at i alle er klar på endnu et Camp Korinth i 2013! God sommer alle sammen!

Hvis nogen har glemt noget, kan i skrive en mail til skolen. Men tingene kan først afhentes efter sommerferien. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar